Στην ισοπαλία έμεινε η Δόξα.

Δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕ Πετραλώνων η ομάδα μας και έμεινε στο τελικό 1-1 αφήνοντας τους πρώτους βαθμούς για την φετινή χρονιά.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά το παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 3′ έπειτα από κοντινή κεφαλιά του Λιγκομπόρα μετά από εκτέλεση κόρνερ. Η Δόξα σαφώς επηρεασμένη από το γρήγορο γκολ του αντιπάλου δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της στα πρώτα 20′ του αγώνα με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να περιορίσουν εύκολα τις επιθέσεις της.

Τα υπόλοιπα 25′ συνεχίστηκαν χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες για καμιά από τις δύο ομάδες, γεγονός που τονώσε την αυτοπεποίθηση των γηπεδούχων που έδειχναν πόσο έντονα ήθελαν την νίκη σε κάθε μονομαχία.

Το ημίχρονο έκλεισε με την μοναδική απειλητική στιγμή της Δόξα Βύρωνος στα πρώτα 45′, όταν ο Κίλιας με έξυπνη εκτέλεση φάουλ πέρασε την μπάλα κάτω από το τείχος των Πετραλώνων αναγκάζοντας τον Τσαρτσιταλίδη να στείλει την μπάλα κόρνερ με δυσκολία.

Η ομιλία του Coach Κουσάνα στο ημίχρονο καθώς και η διπλή αλλαγή με τον Βουτά και Μιζιο έδωσε περισσότερη ενέργεια στην επιθετική γραμμή της Δόξας. Η πίεση  στο 2ο ημίχρονο μετουσιώθηκε γρήγορα σε γκολ καθώς στο 54ο λεπτό ο Κουτσαυτίκης έκανε το 1-1. Το γκολ επιτεύχθηκε μετά από συνδυασμό στον χώρο του κέντρου και όμορφη μπαλιά στα αριστερά προς τον Χαλβατζή, ο οποίος τροφοδότησε τον σκόρερ Κουτσαυτικη που εκτέλεσε άμεσα από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Μετα το γκολ της ισοφάρισης η Δόξα δημιούργησε 3 κλασσικές ευκαιρίες χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει δίχτυα.
Πρώτη σπουδαία ευκαιρία άνηκε στον Κουτσαυτίκη που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει με γκολ την εντυπωσιακή ατομική ενέργεια, ενώ στην συνέχεια ο Ταμπουράκης αστόχησε από κοντινή απόσταση σε 2 στιγμές πριν την συμπληρώσει των 70 λεπτών.

Οι  ευκαιρίες συνεχίστηκαν για την ομάδας μας χωρίς ωστόσο κάποια προσπάθεια να ολοκληρώνεται με επιτυχία με αποτέλεσμα το 1-1 να είναι το τελικό σκορ.

Έρχεται η σειρά του Κυπέλλου.

Με την ολοκλήρωση της 4ης Αγωνιστικής, η Δόξα Βύρωνος βρίσκεται στην 2η θέση με 3 νίκες και 1 ισοπαλία.
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου με το Παλαιό Φάληρο για τον θεσμό του κυπέλου.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια, στηρίζουμε την Δόξα.