Συχνές Ερωτήσεις

/Συχνές Ερωτήσεις
Συχνές Ερωτήσεις 2018-06-02T14:10:00+00:00

Συχνές Ερωτήσεις

 • Από ποια ηλικία δέχεστε παιδάκια για εγγραφή;
  Από 9 ετών και πάνω.
 • Τι δικαιολογητικά θα χρειαστείτε;
  Μία βεβαίωση ιατρού.
 • Υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσουμε κάποιο μάθημα, ώστε να σιγουρευτούμε, πριν προχωρήσουμε στην εγγραφή;
  Φυσικά. Μπορείτε να παρακολουθήσετε όσα μαθήματα θέλετε από την θέση των επισκεπτών και μετά να κάνετε και μία – δύο δοκιμαστικές προπονήσεις. Χωρίς καμία υποχρέωση.
 • Είναι όμως άθλημα για γυναίκες;
  Ένα μεγάλο ποσοστό των αθλητών μας είναι γένους θηλυκού !!  Οι γυναίκες πραγματικά αγαπάνε την Πυγμαχία και γίνονται μάλιστα και πολύ καλές αθλήτριες. Αυτό κατά ένα μέρος οφείλεται, στο ότι τους βοηθάει να εξωτερικεύσουν ένα δυναμισμό που λίγο – πολύ όλες έχουν μέσα τους, αλλά και στο ότι τους γεμίζει  αυτοπεποίθηση.
 • Πόσο επικίνδυνο σπορ είναι;
  Έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, συγκαταλέγουν της πολεμικές τέχνες  στα πιο ασφαλή σπορ, με μηδενικούς σχεδόν τραυματισμούς. Αυτό κυρίως οφείλεται στη χρήση των προστατευτικών μέσων που χρησιμοποιούνται (κάσκες, γάντια κλπ), αλλά και στο ότι τα χτυπήματα γίνονται με επαρκή έλεγχο . Αυτός ο τρόπος εκπαίδευσης εκτός από την ασφάλεια που μας παρέχει, μας βοηθάει στο να αποκτήσουμε απόλυτο έλεγχο του σώματος  και της δύναμης μας,  αλλά και υψηλό επίπεδο αυτοσυγκέντρωσης.
 • Μου αρέσει σαν άθλημα και σαν πολεμική τέχνη. Όμως είμαι γονιός με βαρύ εργασιακό πρόγραμμα και  οικογενειακές υποχρεώσεις. Πιστεύετε θα  αντέξω  το πρόγραμμα ή θα με εξουθενώσει;
  Ίσα, ίσα που θα σας βοηθήσει πολύ !!! Η πυγμαχία σαν γυμναστική δεν είναι επίπονη. Δεν προκαλεί τραυματισμούς, δεν ταλαιπωρεί την μέση και τις αρθρώσεις, δυναμώνει τους μύες, βελτιώνει την φυσική κατάσταση και κυρίως θα σας βοηθήσει στο να αποβάλλετε ευεργετικά όλο το φόρτο και την πίεση της ημέρας.
 • Εκτός από τα οφέλη του αθλητισμού, τι περισσότερο μπορεί να αποκομίσει κάποιος από την ενασχόλησή του με την Πυγμαχία ;
  Δύναμη σωματική και πνευματική, Αυτοπεποίθηση, Αίσθημα Σιγουριάς και Ασφάλειας.
 • Είναι υποχρεωτική η συμμετοχή μου σε αγώνες;
  Φυσικά όχι !!!