Διαφημίσου στην Δόξα

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ

Η Δόξα Βύρωνος ιδρύθηκε το 1945 από νέους του Βύρωνα που οραματίζονταν μια ομάδα με επιτυχίες και συγκινήσεις. Τις δεκαετίες του ΄80 και του ΄90 η ομάδα αγωνιζόταν στη Β΄ Εθνική με πολύ καλή παρουσία, με αποκορύφωμα τη χρονιά που έφτασε κοντά στην άνοδο στην Α΄ Εθνική.
Η νέα εποχή για την Δόξα ξεκίνησε την περίοδο 2018-19 με την εκλογή νέου Δ.Σ. που απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπάνε και στηρίζουν τον σύλλογο χρόνια. Η περίοδος 2020-2021 θα βρει την ομάδα μας στην Α΄ Ε.Π.Σ.Α.
Πέρα από τη ναυαρχίδα που αποτελεί η ποδοσφαιρική ομάδα λόγω της δυναμικής της, ο σύλλογος, έχει τμήματα μπάσκετ (ανδρικό, γυναικείο) και ακαδημίες με 150 παιδιά, πυγμαχία και πάλη με 70 αθλητές και το νεοσύστατο τμήμα χάντμπολ, με αντρική και γυναικεία ομάδα και 100 παιδιά στις ακαδημίες. Βασικός στόχος της ομάδας μας είναι η συνεχή προσφορά στην τοπική κοινωνία προσφέροντας ένας υγιές και ασφαλές περιβάλλον άθλησης στους νέους, καθώς και ένα μέσο έκφρασης για την ευρύτερη περιοχή.

ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗ

Οι άδειες εξέδρες που παρατηρούνται στα περισσότερα παιχνίδια, ακόμη και της super league, είναι άγνωστο φαινόμενο στo Βύρωνα. Κάθε παιχνίδι είναι και μία πραγματική γιορτή και το Δημοτικό σταδιο γεμίζει ασφυκτικά με πάνω από 2.000 ενθουσιώδεις φιλάθλους.
Οι δραστηριότητες της ομάδας προβάλλονται καθημερινά από τα ΜΜΕ, τοπικά, και πανελλήνιας εμβέλειας μιας και το ενδιαφέρον του κόσμου είναι έντονο και διαρκές.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η ομάδα συμμετέχει συχνά σε φιλανθρωπικά τουρνουά, έχοντας καταφέρει να συγκεντρώσει σημαντικά χρηματικά πόσα, έτσι ώστε να στηρίξει συνανθρώπους που έχουν ανάγκη. Τα Χριστούγεννα του 2013 αντιπροσωπεία του συλλόγου επισκέφτηκε το “Χαμόγελο του παιδιού” στον Καρέα, όπου αφού παρέδωσαν ένα συμβολικό ποσό στήριξης, έπαιξαν με τα παιδιά, τους χάρισαν κασκόλ και αθλητικά αναμνηστικά στα χρώματα της ομάδας, καθώς και 80 περίπου παιδικά βιβλία για την βιβλιοθήκη τους.
Για την περίοδο 2020-21, το χρονοδιάγραμμα των δράσεων αποτελείται από τις ακόλουθες ενέργειες: Προσφορά οικονομικής στήριξης σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς, καθαρισμός περιοχών του Βύρωνα από σκουπίδια, προσφορά τροφίμων και ρουχισμού σε ευπαθείς συμπολίτες, καθώς και στήριξη τοπικών επιχειρήσεων του Βύρωνα που επλήγησαν από τον Covid-19.

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Η Δόξα Βύρωνος δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη νέων αθλητών, με πάνω από 250 παιδιά να προπονούνται καθημερινά στις αθλητικές εγκαταστάσεις σε πέντε ολοκληρωμένα αθλητικά τμήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πάλη, πυγμαχία και handball). Βασικός στόχος μας είναι η συνεχή προσφορά στην τοπική κοινωνία προσφέροντας ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον άθλησης στους νέους, καθώς και ένα μέσο έκφρασης για την ευρύτερη περιοχή,

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Στη Δόξα Βύρωνος σχεδιάσαμε τα χορηγικά προγράμματα έχοντας ως βάση τα εξής:
• Ο χορηγός αποτελεί μέλος και συνεργάτης της ομάδας
• Η προβολή του χορηγού θα πρέπει να έχει ουσιαστική ανταποδοτικότητα
• Παρέχουμε την δυνατότητα στον χορηγό για όσο το δυνατόν περισσότερες δυνατότητες προβολής και είμαστε δίπλα του καθόλη την διάρκεια της χρονιάς, με σκοπό την μέγιστη ικανοποίησή του και την ενίσχυση του ονόματός του.
• Η προβολή του χορηγού θα διακρίνεται από συνέπεια και σεβασμό στο brandname του, με σκοπό την διεισδυτικότητα στο επιθυμητό κοινό.
• Η επικοινωνιακή πολιτική θα ξεπερνά τα όρια του γηπέδου με μοναδικό στόχο την προβολή του χορηγού σε ευρύ κοινό που ίσως δεν επισκέπτεται το γήπεδο.

Οι καινοτόμες δράσεις θα αποτελέσουν βασικό μας μέλημα στην προώθηση.

ΜΕΣΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Κατά την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 τα ακόλουθα σημεία και μέσα προβολής είναι διαθέσιμα για τους υποψήφιους χορηγούς.

• Εμφανίσεις Πρώτης Ομάδας (Φανέλες, σορτσάκια).
• Εμφανίσεις Ακαδημιών (Φανέλες, σορτσάκια).
• Διαφημιστικές Πινακίδες στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.
• Διαφήμιση σε Digital μέσα προβολής.
• Επίσημο κανάλι της Δόξας Βύρωνος στο YouTube.
• Διαφήμιση σε Έντυπα μέσα.
• Ατομικές χορηγίες για τους αθλητές της ομάδας.
• Κοινωνικές και αθλητικές εκδηλώσεις (ξεχωριστά event).
• Project ”Κυριακή στο Γήπεδο”.